Wisselgren

Kategori: tips

hm's kläder är ju ibland att dö för!!

hittade dessa godbitar igår när jag kikade runt, och eftersom det inte blir så mycket inlägg idag så tänkte jag tipsa om lite sånt istället, självklart tidsinställda inlägg då jag annars hade kunnat blogga normalt, men först ut som sagt lite från hm!

 

dagens bästa fynd!

två stycken bb-cream foundations, som dessutom var asbra!

15 kr styck på jordens utförsäljning på en coop här i Schweiz, gryyyymt!!

 

Med lite eftertanke känns allt bra.

Ibland tror jag att man tänker för mycket och i vissa fall tänker man inte alls. 
Som ett tex det ganska heta ämnet med vikten och utseendet, jag är ganska säker i mig själv men jag ska inte sticka under stolen med att man faller för grupptryck och ideal ibland. Jag vill också vara en snygg bikinifitness-brud och kunna visa lite magrutor eller ha en rumpa som alla killar dreglar efter.
 
Och ja jag har försökt flera gånger men aldrig kommit i mål. Men det är för att jag uppskattar livet för mycket för att hänga i ett gym 3 timmar om dagen och äta soppor och pulver i en shaker. Jag älskar mat, men jag är inte smällfet för det, jag trivs i stort sett som jag är och som jag ser ut, visst skulle de inte skada om man kunde minska en centimer på något ställe men det är inget jag tänker sätta upp långsiktiga mål för att lyckas med för jag mår bra och jag lever mitt liv. Jag ska fan flytta till USA och kan ju inte räkna med att gå ner i vikt med dessa snabbmatsställen och donutsar som finns där. Visst jag ska försöka att kanske inte gå upp en massa men att hålla mig som jag är nu känns bra. 
 
När jag ändå är så djup kan jag ju fortsätta, jag är inte född i en kungafamilj med betjänter och livvakter, men fyfan vad bra jag har haft eller har det, jag har världen bästa familj och så mycket kärlek som jag fått det är obeskrivligt. 
Det har helt enkelt gått bra för mig, jag klarade skolan bra, jag har jobbat en massor och nu är jag ute och reser, allt detta är pga min familj. Som alltid har funnits och stöttats vad det än gäller, en mamma som skjutsat mig till och från träningar och matcher hela min uppväxt, en bror jag delat min syskonkärlek med helt obeskrivligt mycket, en pappa som visat mig en massa nytt, en mormor som alltid ställer upp och en bonuspappa som alltid har hjälpt till med allt från fotboll till kloka råd om både kläder och datorer...
 
Haha ja det är helt enkelt perfekt allting. 
Jag ska aldrig klaga. 
Sen har jag ju självklart vänner som både har kommit och gått men vissa finns där och man vet vilka det är. Det är något som uppskattas!
 
Ödet är något jag tror på, ödet för en till de man ska, det är bara se på mitt liv nu, jag har velat om mycket men det blir som de blir helt enkelt. Karma är också en sak som sitter starkt i mig, ge och ta liksom. 
 
Lita på dig själv, lev livet, man lever ju bara en gång faktiskt
 
Kom igen nu vänner, ta en funderare jag vet att ni kommer fram till något bra och jag lovar er att det ger er energi!

hmm jag är nog lite konstig ändå

suttit och tittat igenom lite bloggar, varav några mammabloggar, och jag fastnar helt för barnmode, så kikade in lite på lindex hemsida, efter jag jobbat där så vet jag att dom har mycket fint till barn och bebisar, (kommer nog bara handla där till mina barn).

och mycket riktigt så hittade jag hur mycket fint som helst, slängde ihop ett kollage på mina top3 grejer som ändå är hyffsat könsneutrala, fast det finns så mycket fina klänningar och pojkkläder. Tur att man inte kan välja kön, för då hade jag haft beslutsångest...

TIPS !!

Finns på apoteket!


Har precis testat en ansiktskräm, Neovadiol Magistral från Vichy, och jag helt älskar den!
Fick ett litet test och nu ska jag ska köpa den nästa gång det är dags för en ny ansiktskräm, rekomenderar starkt. 

 

Upp