Wisselgren

I'm back bitches!

och nu ska jag snart skypea lite innan det är dags för sängen, imrogn väntar en lång dag, massa tvätt, och sen kommer fina jennifer på brunch, på kvällen är det fotbollsträning, tror jag, om jag hinner, orkar och kan. Är ju fortfarande förkyld och med mitt hipp happande med träningarna kasnke de är lättare om jag inte fortsätter något mer nu, så blir jag 1. helt frisk till dubai och 2. slipper passa tider, kan ju ändå inte spela nå mer matcher innnan flytten, så träna kan jag göra här hemma.

Min kväll blev iallafall bra, ska inte klaga.

 

Gårdagskvällen

Jo men precis klart man tar två champange samtidigt! Haha och dessutom men sällskap av en nykterist!

Nu rör vi oss hemåt!

Min helg i melchsee

Japp, då sitter vi nu och villar lite i beren med en drickyoghurt som lunch och väntar på att vi ska röra oss hemmåt, helgen har bjudit på ett otroligt vackert väder, 18 grader och strålande sol. Massa snö och höga berg, några skön timmar på spaavdelningen i olika bastuar och i bubbelpool, otroligt goda middagar och självklart en underbar hotellfrukost både lördag och söndag. Superfina och fräscha rum och bra sällskap.

Även fast jag inte åker skidor har jag lärt mig attvutynyttja dessa helger på ett bra sätt, igår gick jag en promenad på 2 timmar med en stor öl i solen-paus mitt i, därmed en mil i bagaget.

Fått lite färg i ansiktet och tagit hand om min förkylds kropp och själ.
Nu är det bara att börja ladda inför Dubai om 14 dagar och däremellan Tessin och lite annat smått och gått.

Ska verkligen satsa på träningen nu dessa veckor så man slipper skämmas på stranden! Fick har jag ju skjutit fram träningen i flera veckor så mitt delmål kommer ju definitivt inte att nås till Dubai, fy på mig!!

Mm

Dagen har varit bra, mer om den skriver jag ikväll efter middagen, tror de blir en tidig kväll för min del så jag får all min sömn trots att det ställs om till vinertid inatt.

Men tänkte även då hinna ikapp med bloggandet.
Bilden i detta inlägg är efterrätter till barnen idag, som vi när som helst ska natta efter att vi myst klart i sängen alla fyra med lite filmtittande.

Oj va kasst!

Inte skrivit något sen i tisdags, men inte hänt jättemycket fram tills nu, blivit sjuk igen osv, men tänkte dra en liten uppdatering med bilder osv lite senare. Nu ska jag ut och gå i bergen.

Perfekt.se

Det blev en pizza på ett mysigt hak och sen vidare till en ölpub och kollade Manchester-City med alla grabbar i staden kändes de som. Hur underbart bra som helst!

Tack för kvällen brudar, nu godnatt!

Inviga nya klockan

Ska alldeles stax in på italiensk buffé middag med Jennifer och Matilda, supermysigt!

Inviga en ny klocka som jag haft i mina ägor ett tag men aldrig ens öppnat!

Badbad

Har precis kommit hem från ett lunchmöte och nu fick jag ännu mer att tänka på, ska lufta idéen med några personer och sen får vi se hur det blir. Men har en bra magkänsla!

TIPS !!

Finns på apoteket!


Har precis testat en ansiktskräm, Neovadiol Magistral från Vichy, och jag helt älskar den!
Fick ett litet test och nu ska jag ska köpa den nästa gång det är dags för en ny ansiktskräm, rekomenderar starkt. 

 

God morgon...

morgonen vart inte som vanligt, eftersom Matilda behövde köra familjens gäster tll flygplatsen så fick jag gå upp och ta frukosten med barnen, Lu var riktigt stökig och Le ännu värre, men vi lyckades komma igenom frukosten utan alldeles för mycket tjaffs.

Sen tog Stephan Le till dagis eftersom jag inte hade någon bil, och Lu gick till skolan, sen då?

Har inte gjort ett jävla piss, så nu ska jag gå upp och göra en nyttig lunch till mig och Matilda och sen in och hoppa på henne om hon ligger och sover.