Wisselgren

Min helg

Tänkte dra igenom min helt lite fort nu, så bjuder jag på bilder imorgon, för ska krypa ner till en film, Robinson Cruose nu.


I lördags morse så tog jag och Matilda bussen/tåget med Jackie och Nadine mot Lugano. Väl framme efter en ganska stressig morgon (fixa oss jsälva, + barnen föratt farfar inte visste något) och sen iväg.
Î Lugano var det fint väder, och på vägen dit var det en underbar utsikt, vattenfall ner från bergen, sjöar, snötäckta berg, ja helt magiskt. I Lugano så hyrde vi en trampbåt och drog ut på sjön, hade det ritkigt mysigt och tog massa bilder, åt lite jordgubbar och Matilda drog även mooning (visade rumpan) för en annan båt med fyra killar i...

Efter båtturen köpte vi oss en varsin glass innan vi begav oss in mot staden för lite shopping, och för er som känner mig väl så blev de ju inte så LITE shopping, men BILLIGT  var det iallafall så jag ska inte klaga, fick med mig ett par vita jeans, en topp, ett supernsyggt hårband, ett par beigea highheels och ett par snygga fliflop till dubai.
(visar er allt imorgon)

Sedan gick vi till Coop och handlade lite lunch och satte oss vid en mur vid sjön och dinglade med fötterna över vattnet.
Vi tog sen en till liten tripp inne i staden och tiden snurrade på ganska fort, var någon stor båtmässa eller så så varenda gata var full med stora lyxbåtar för flera miiljoner styck. Så det var ganska coolt att se.

Vid 6 rörde vi oss efter ha handlat lite alkohol och snacks mot stationen och började fixa oss, böt om och sminkade oss ,vi hoppade på tåget och körde några dricklekar, skrattade, lyssnade musik och hade roligt.

Strax efter 10 var vi i Zurich och det var riktning mot Papa Joe, där vi startad med en varsin shot, B52 som vi tände eld på, men det gick inte så bra för mig, för när jag stoppade ner sugröret så stänkte de upp och hamnade på min tumme som jag höll glaset med så min tumme började brinna, och jag tappar glaset osv...

Men det gick bra tillslut, Tobias kom dit och vi drack lite öl och sen var det vidare mot Nelson/Hamilton, i SPÖREGN!!!
Så väl inne så fick vi dansa järnet för att få upp värmen, det var dock inga problem för efter 5 minuter så rann svetten om en, som vanligt inne på dessa grymma ställen.

Vid 3 gick sista tåget hem och det tog vi, och idag har jag vi bara legat i sängen HELA dagen, och Matilda sover redan för natten nu och jag ska borsta tänderna / ta en cola (inte bestämt mig) och sätta på filmen då som sagt.

Men ni får ha en fin avslutning på helgen så langar jag upp bilder imorgon, ska dock bli fint väder och barnens kusin är här, så kanske åker till någon djurpark eller så.

Puss och sov gott!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas